doorlopendereisverzekeringen-online.nl

Camper huren: vrijheid op vakantie met toch een beetje extra luxe

Trekken door Nederland of door Europa. Wie wil dat nou niet? Vrijheid ervaren en niet weten waar je de volgende dag terecht komt, er is niets leuker dan dat. Wil je ook een beetje luxe ervaren en het liefst een eigen huisje meenemen? Dat kan: Een camper huren geeft je vrijheid en luxe tegelijk.

 

Een camper huren is een droom van velen

Veel mensen dromen wel eens over het huren van een camper en dat is niet voor niets. De vrijheid die de camper je geeft boven bijvoorbeeld het huren van een bungalow ligt voor de hand. Je kunt zo lang of zo kort op een plek blijven als je wilt en daarna kun je met je gehuurde camper de weg weer op opzoek naar nieuwe, nog mooiere oorden. Het huren van een camper heeft veel voordelen boven het kopen ervan. Als je een camper huurt ben je de rest van het jaar vrij van zorgen over stalling en onderhoud en bovendien kun je steeds weer die camper huren die voor deze specifieke reis geschikt is. Zo kun je het ene jaar met een tweepersoons camper toe en ga je het volgend jaar opstap met vrienden en wil je een zespersoons camper huren.

 

Bijna alles kan!

Een camper is tegenwoordig bijna een bungalow op wielen. Als je een camper huurt hoef je niet meer te bezuinigen op luxe. Er zijn campers met een compleet uitgeruste keuken met bakoven en grote koelkast, een aparte toilet gescheiden van de doucheruimte en TV met alle Nederlandse kanalen. Alles kan afhankelijk van de prijsklasse waarin je een camper wilt huren. Zo kun je op een hele luxe manier door Nederland of Europa trekken.

 

Handige tips voor het huren van een camper

Even nog wat handige tips voor je een camper gaat huren:

Niet alle componenten zijn bij de huur inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem of een fietsrek. Dit verschilt per verhuurder dus bespreek dit goed.

Mobiele versie afsluiten